Τι είναι η δράση;

Πρόκειται για μια ανοιχτή συζήτηση των νέων του Δήμου Πέλλας και προσώπων που σημάδεψαν την πορεία της περιοχής του Δήμου Πέλλας ή επιδιώκουν να κερδίσουν την ευκαιρία να δώσουν τον δικό τους τόνο στον τρόπο διοίκησης του Δήμου. 

Ποιο το κέρδος της συμμετοχής;

Οι νέοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση με τον πρώην Δήμαρχο Γιαννιτσών κ. Στέλιο Βαμβίνη με την πλούσια εμπειρία που διαθέτει. Ταυτόχρονα, θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν οποιαδήποτε ερώτηση προς τους Υποψηφίους Δημάρχους Πέλλας που θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές της 26ης Μαίου 2019. 

Υποενότητες

 • 1999-2019 : Από τον Δήμο Γιαννιτσών στο Δήμο Πέλλας
  Πρόκειται για μια open συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων και του τέως Δημάρχου Γιαννιτσών κ. Στέλιου Βαμβίνη . Οι νέοι και οι νέες του Δήμου Πέλλας θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την πολύχρονη εμπειρία του τέως Δημάρχου Γιαννιτσών στην αυτοδιοίκηση απευθύνοντας ερωτήματα που θα φανερώσουν την σπουδαιότητα και την αξία της ψήφου στις Δημοτικές και στις Περιφερειακές Εκλογές. Ποιο είναι το πρόγραμμα ενός Δημάρχου; Δύσκολες αποφάσεις ή εύκολα λόγια μπορούν τελικά να οδηγήσουν σε μια εκλογική δικαίωση;
 • Οι νέοι ρωτούν
  Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, θα κλιθούν να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα που θα θέσουν οι συμμετέχοντες και τα μέλη του Σωματείου “Εν Έργω”. Οι ερωτήσεις που θα καταγραφούν είναι ανάλογες των θεματικών ενοτήτων όπως αυτές έχουν οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

  Ενότητες:
  1) Υποδομές,
  2) Κοινωνική Πολιτική,
  3) Οικονομικές αρμοδιότητες και ευκαιρίες,
  4) Τουριστική Ανάπτυξη και Εξωστρέφεια,
  5) Πολιτισμός, Αθλητισμός και Νέα Γενιά,
  6) Οργάνωση του Δήμου Πέλλας

  Πρόσωπα που συμμετέχουν : Γρηγόρης Στάμκος, Δήμαρχος Πέλλας και Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης, Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας και Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας και Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Ηλίας Θεοδωρίδης, τέως Βουλευτής και Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Ολυμπία Παπαδοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος Πέλλας και Υποψήφια Δήμαρχος Πέλλας